Kloakarbejde

KLOAKARBEJDE

Nordjysk Minidozer er aut. kloakmester og udfører alle former for dræn og kloakarbejde, til private boliger, virksomheder med mere. Vi udfører alt fra ny etableringer til reparation af kloakker.

SPECIALE I KLOAKLØSNINGER UDENFOR BYZONER

Hos Nordjysk minidozer tilbyder vi rådgivning og opgaveløsning inden for kloakering til boligen og driftbygninger, hvor der ikke er mulighed for tilslutning til offentlig kloakering.

Ved sådanne projekter kan der blandt andet være tale om nedsivnings, pile, minirenseanlæg og lignende uafhængige kloakløsninger. Uanset hvad behovet er, rådgiver og vejleder vi naturligvis dig, så du får den bedst mulige løsning.

Nordjysk Minidozer står desuden gerne for al kontakt til myndigheder under projekteringen og i forbindelse med ansøgninger og lignende.

HØJ KVALITET

Hos Nordjysk minidozer leverer vi høj kvalitet til tiden. Vi benytter os desuden af Byggeriets kvalitetskontrol, og er med i garantiordning ved Danske Kloakmester som er din garanti for et tilfredsstillende resultat.

KONTAKT NORDJYSK MINIDOZER

Ønsker du yderligere oplysninger om kloakarbejde, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os for en besigtigelse og et efterfølgende uforpligtende tilbud.

Har du brug for et par ekstra hænder?