Om os

HØJ SERVICE OG LEVERING TIL TIDEN

Nordjysk Minidozer beskæftiger et stærkt hold af kompetente og dygtige medarbejdere. Alle har fokus på at levere arbejde og håndværk i høj kvalitet, hvilket gennem tiden har givet en god, fast kreds af tilfredse kunder.

LØBENDE UDVIKLING

Oprindeligt beskæftigede virksomheden, som blev etableret og stadig drives i dag af Henrik Nielsen, sig med opgaveløsning og serviceopgaver for landbruget.
I løbet af årene er opgaverne skiftet til i højere grad at være entreprenørarbejde, og i 2005 blev Henrik Nielsen aut. kloakmester. Oven i det fik virksomheden i 2009 vognmandstilladelse. I dag udfører virksomheden et bredt udsnit af opgaver inden for entreprenør, støbe og kloakarbejde.

DYGTIGE SAMARBEJDSPARTNER

Til løsning af totalentrepriser delt op i fagentrepriser benytter Nordjysk Minidozer sig af en række dygtige samarbejdspartner, som vi gennem tiden har opbygget et nært og tillidsfuldt forhold til. Det giver dig garanti for, at de opgaver, vi udfører, er i den samme høje kvalitet hele vejen igennem.

Har du spørgsmål til Nordjysk Minidozer, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

HVEM ER VI?

Siden 1987 har Nordjysk Minidozer leveret kvalitetsarbejde til en lang række forskellige kunder i hele det nordjyske område.
Netop kvalitet og levering til tiden har været nøgleord lige siden etableringen i 1987.

Har du brug for et par ekstra hænder?